Анонс культурних та спортивних заходів з 15 по 20 червня

У вівторок, 15 червня, на ставках, розташованих у районі склозаводу проходитиме першість міста зі спортивної риболовлі. Окрім того, в цей день почне працювати виставка-порада «Межу закону не переступіть» у бібліотеці-філії № 3.

16 червня об 11:00 розпочнеться година спогадів «А згадати не завадило б» до 75-річчя Стаханівського руху у бібліотеці-філії № 5, а о 14:00 відбудеться концерт «Милосердя душі» до дня медичного працівника у ПК ім. В.М. Сосюри.

18 червня почне працювати виставка-нагадування «На всі часи, на всі віки у спогадах живі» до річниці початку Другої Світової війни у бібліотеці-філії № 9. Того ж дня, у межах проведення заходів з програми реалізації молодіжної політики о 14:00 у центральній міській бібліотеці відбудеться діалог «Кохані сперечаються».

У неділю, 20 червня, в рамках Чемпіонату області з футболу гратимуть ФК «Лисичанськ» та «Сталь-2» (м. Алчевськ). Початок гри о 18:00. Того ж дня о 19:00 на майданчику біля ПК ім. В.І. Леніна концерт даватиме чоловічий вокальний ансамбль «Обрій». Окрім того, в цей день розпочне свою роботу міні-виставка «Українська національна символіка» у бібліотеці філії № 8.