Наймолодші арлекінівці дебютували на регіональному фестивалі

 

10 червня у м. Слов’янську відбувся 7 регіональний театральний фестиваль «7 этаж собирает друзей». Традиційно організатором фестивалю є Слов’янська міська громадська молодіжна організація «Студенческий театр 7 этаж» П’ятий рік фестиваль проводиться у вигляді конкурсу. Аматорські театральні колективи регіону, як дитячі так і молодіжні показують свою майстерність і оцінюються за номінаціями «Краща режисура», «Краща жіноча, чоловіча, дитяча ролі». Також професійне журі відбирає колективи, які посіли 1, 2, 3 місця та Гран-прі. Цього року наше місто представляли учасники молодшої групи зразкової дитячої театральної студії «Арлекін» Палацу культури ім. В.І. Леніна. Вік маленьких акторів складає від 6 до 8 років і це їх перший виступ на фестивалі такого рівня. На суд журі діти показали виставу «Червона Пашечка». За результатами фестивалю учасників колективу нагороджено грамотою за участь та пам’ятним сувеніром. Про це повідомляє відділ культури Лисичанської міської ради.

Також голова журі відкритого регіонального театрального фестивалю «7 этаж собирает друзей» висловила подяку міському голові С.В. Дунаєву та заступнику міського голови В.С. Марченко за розвиток та підтримку театрального аматорського руху в Україні, за можливість участі і розвитку фестивального руху, професійного зросту дитячої творчості.

Слід зауважити, що участь колективу у фестивалі стала можливою завдяки підтримці міської організації Партії регіонів України та міського голови м. Лисичанська С.В. Дунаєва.