Щодо підготовки спортивного резерву серед вихованців міської ДЮСШ

Вчора, 19 вересня, під час чергового засідання виконавчого комітету начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт доповіла про підготовку спортивного резерву серед вихованців Лисичанської міської дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ).

Ніна Петрівна зазначила, що головною метою міської ДЮСШ є підготовка спортивного резерву з різних видів спорту для збірних команд міста, області та України. На сьогоднішній день у міській ДЮСШ функціонує 15 відділень з різних видів спорту, які відвідують 877 вихованців, найкращі з яких входять до складу 7 національних збірних команд, 187 команд обласного рівня та до 247 міських команд.

З початку року лисичанські спортсмени зайняли 487 призових місця, з яких під час всеукраїнських змагань 16 — І місць, 16 — ІІ місць та 15 — ІІІ місць, під час обласних змагань — 170 — І місць, 139 — ІІ місць, 131 — ІІІ місця.

З 1 січня по 9 вересня поточного року 702 вихованцям міської ДЮСШ були присвоєні спортивні звання та розряди. Так звання «Кандидат в майстри спорту» присвоєно 4 спортсменам; І дорослий розряд — 40 спортсменам; ІІ та ІІІ дорослий розряд — 103 спортсменам; юнацькі розряди присвоєні 555 спортсменам.

Багаторічна практика роботи педагогічного колективу Лисичанської міської ДЮСШ з підготовки спортивного резерву призвела до позитивних результатів. Постійний контакт з педагогічними колективами загальноосвітніх шкіл, участь у заходах цих шкіл, контакт з батьками — все це невід’ємна частина здобутків лисичанських спортсменів, — підсумувала Ніна Нецвєт.