У Лисичанську відбулось виїзне засідання експертно-перевірної комісії Державного архіву Луганської області

28 вересня згідно Плану роботи експертно-перевірної комісії (ЕПК) Державного архіву Луганської області на базі архівного відділу Лисичанської міської ради відбулося виїзне засідання ЕПК.

На порядок денний були винесені наступні питання.

1. Звіт начальника відділу адміністративної підтримки ПРАТ «ЛИНІК» Олени Кончинської  про роботу експертної комісії.

2. Щодо якості підготовки документів, які подаються архівними відділами та секторами райдержадміністрацій та міських рад на розгляд ЕПК”.

3. Виключення зі Списку № 1 юридичних осіб-джерел формування НАФ — Територіальної державної інспекції з питань праці у Луганській області.

4. Включення до Списку № 1 юридичних осіб-джерел формування НАФ — Державного навчального закладу «Луганський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості».

5. Розгляд описів справ постійного зберігання, описів справ з особового складу, актів про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду, номенклатур справ підприємств, установ, організацій — джерел формування НАФ, що знаходяться у зоні комплектування Державного архіву Луганській області, архівних відділів райдержадміністрацій та міських рад Луганської області.

Експертно-перевірною комісією Державного архіву Луганської області було прийнято рішення схвалити вищевказані нормативно-правові документи.

Начальник архівного відділу Лисичанської міської ради Олена Гайдук