За 2017 рік працездатним населенням Лисичанського регіону сплачено майже 264 мільйона гривень ЄСВ

«Протягом 2017 року, платниками міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля, сплачено 263 млн. 576,6 тис. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ), що на 34 млн. 550,9 тис. грн. більше відповідного періоду минулого року», — повідомила в.о. начальника ДПІ у м. Лисичанську Ніна Кравченко.

«Порядок нарахування, сплати та подання звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування регламентовано Законом України „Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування“ від 08.07.2010 року № 2464-VI. Платниками єдиного внеску є роботодавці, працівники і фізичні особи — підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування» — підкреслила Ніна Миколаївна.

Нагадуємо: звітність з ЄСВ можна подавати до фіскального органу в електронному вигляді. Для цього потрібно скористатися ключем електронного цифрового підпису, який платники міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля можуть безкоштовно отримати у відділенні Акредитованого центру сертифікації ключів за адресою: м. Старобільск, вул. Шевченко, буд.6, тел.: (06461) 2-05-78.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську