До уваги суб’єктів господарювання та громадських об’єднань!

Відповідно до Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні» у Виконавчому комітеті Лисичанської міської ради проводиться робота щодо розробки проекту Програми розвитку малого і середнього підприємництва у м. Лисичанську на 2013-2014 роки (далі — Програма).

Основна мета Програми — створення передумов для подальшого розвитку малого та середнього підприємництва в місті, впровадження на місцевому рівні заходів з дерегуляції бізнесу, запровадження нових ефективних форм співпраці виконавчих органів міської ради та суб’єктів підприємництва на засадах соціального партнерства задля стійкого функціонування і розвитку малого підприємництва та економічного зростання міста, залучення до підприємницької діяльності незайнятого населення та створення нових робочих місць.

Враховуючи положення Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого та середнього підприємництва», розділу «Дерегуляція й розвиток підприємництва» Програми економічних реформ Президента України на 2010-2014 роки, Методичних рекомендацій щодо формування і реалізації регіональних та місцевих програм розвитку малого і середнього підприємництва, затверджених наказом Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва від 18.09.2012 № 44, до основних напрямків Програми передбачається включити:

1. Впорядкування нормативного регулювання підприємницької діяльності:

  • у сфері регуляторної політики;
  • у сфері дозвільної системи.

2. Ресурсне та інформаційне забезпечення.

Для повного відображення стану підприємництва міста у Програмі, просимо розглянути структуру Програми та до 10.12.2012р. надати свої пропозиції щодо існуючих проблем, які заважають розвивати власну справу, та можливих шляхів їх вирішення у електронному (Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ) або письмовому вигляді на адресу: м. Лисичанськ, вул. Комсомольська, 7.

Головний розробник програми — відділ підприємництва та регуляторної політики Лисичанської міської ради. Контактний телефон: 7-32-46, 7-31-72.