Запрошуємо відвідати виставку CXID-EXPO-2017 у місті Києві

До уваги суб’єктів господарювання!

12-13 вересня 2017 року у м. Києві в приміщенні Торгово-промислової палати України (вул. Велика Житомирська, 33) проходитиме CXID-EXPO-2017. Організаторами заходу виступають Програма розвитку ООН (ПРООН), Луганська та Донецька обласні державні адміністрації, Торгово-промислова палата України та Агенції регіонального розвитку Луганської та Донецької областей.

Захід направлений на посилення ділової активності малого та середнього бізнесу на Донбасі через презентацію широкому загалу можливостей місцевих виробників та їхньої продукції. Керівники та власники бізнесу з усієї країни зберуться в Києві, щоб розширити та зміцнити ділові зв’язки між Донбасом та іншими регіонами України.

CXID-EXPO-2017 — це комплекс заходів, що поєднані між собою. Центральним заходом є виставка-презентація бізнесу, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів. Крім того, підприємці зможуть пройти навчання у висококваліфікованих бізнес-тренерів. На панельних дискусіях і презентаціях учасники дізнаються про історії успіху в бізнесі, інноваційні технології та відкриють для себе нову продукцію від місцевих виробників. Це унікальна можливість для малих і середніх підприємств розширити ринки збуту і знайти нові можливості розвитку своєї справи.

Всім учасникам виставки за рахунок ПРООН буде виготовлено банери та рекламні флайєри.

Подати заявку на участь у виставці можна за посиланням: http://bit.ly/2sJM4Ob.

Контактні особи з питань організації форуму: Володимир Іщенко (ПРООН): Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , (066)766-95-85; Борис Червонний (АРР): arrlugreg- Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , (050)733-06-20.

Управління економіки Лисичанської міської ради