СХІД-Експо 2017: Велике майбутнє бізнесу

23 та 24 березня у місті Сєвєродонецьк за ініціативи Програми розвитку ООН в Україні та фінансової підтримки Посольства Великобританії в Україні відбудеться «СХІД-Експо 2017» — це комплекс заходів для власників бізнесу, представників бізнес-інфраструктури, міжнародних організацій, місцевих та загальнонаціональних органів влади, спрямованих на розвиток підприємницької діяльності в регіоні.

Запрошуємо керівників і власників малого та середнього бізнесу (МСБ) з різних галузей для пошуку ділових партнерів, клієнтів і встановлення нових комерційних відносин. На панельних дискусіях і презентаціях учасники дізнаються про історії успіху в бізнесі, інноваційні технології та відкриють для себе нову продукцію від місцевих виробників. Це унікальна можливість для малих і середніх підприємств розширити ринки збуту і знайти нові можливості розвитку своєї справи.

Основними проблемами, з якими зіштовхується малий та середній бізнес Луганської області є пошкодження інфраструктурних об’єктів через конфлікт у регіоні, складна логістика і втрата традиційних ринків збуту. «СХІД-Експо 2017» направлений на посилення ділової активності МСБ в області, створення нових економічних можливостей та пошук перспектив розвитку власної справи.

Провідні експерти з підтримки бізнес-інфраструктури та представники міжнародних організацій розкажуть про програми, послуги та ресурси, які відкриті для підприємців у регіоні та поза його межами. Відомі товаровиробники проведуть для вас майстер-класи і навчать, як створити якісний продукт своїми руками. На «СХІД-Експо 2017» ви також дізнаєтеся про історії успіху підприємців, які отримали грант від ПРООН, що дозволив їм з нуля запустити бізнес та успішно його розвивати. Також кожен відвідувач візьме участь у розіграші призів від виробників, організаторів та їх партнерів.

Партнерами «СХІД-Експо 2017» є Луганська обласна державна адміністрація, Луганська регіональна торгово-промислова палата, Агенція регіонального розвитку Луганської області.

Програма «СХІД-Експо 2017» 

Вложения:
Скачать этот файл (ROGRAMA SKhІD-EKSPO 2017.rtf)ROGRAMA SKhІD-EKSPO 2017.rtf[Програма «СХІД-Експо 2017»]